Vi ønsker alle vore kunder en glædelig jul og ser frem til at se jer igen i 2018. Har du brug for nødbehandling i mellem jul og nytår kan du ringe på klinikken mellem 9 og 11.

Tandregulering
København

Få rettet dine tænder og få smilet igen

Mange danskere er kede af deres tænder, hvilket desværre resulterer i, at de holder igen med smilene. Oftest er det mellemrum mellem tænderne eller udstående, skæve fortænder der er problemet, men dette kan der heldigvis gøre noget ved. Hvad de fleste ikke ved er dog, at det ikke kun er hos børn og unge mennesker man kan rette op på disse “fejl”. Skæve fortænder kan i mange tilfælde hurtigt og enkelt reguleres ved hjælp af den revolutionerende bøjle kaldet Inman Aligner.

Hurtig og effektiv behandling med Inman Aligner

Inman Aligner er en aftagelig bøjle, som er utroligt effektiv til at rette skæve fortænder, og dermed give hele munden en flot make-over. Systemet henvender sig til voksne, der ønsker at foretage en hurtigt ændring af deres tandstilling uden brug af faste bøjler. For hurtigste resultat, skal bøjlen sidde i munden mellem 16 og 20 timer i døgnet og ideelt set kun fjernes, når man spiser. Det er dog muligt at bruge bøjlen lidt mindre ved specielle lejligheder, hvilket blot vil forlænge behandlingsperioden. Alt efter hvor meget tænderne skal flyttes og hvor flittig man er til at bruge bøjlen, kan behandlingen normalt færdiggøres på mellem 6 og 16 uger. Derudover er Inman Aligner også billigere end andre løsninger, og denne kombination af effektivitet og økonomi gør den til en populær løsning i hele verden.  

tandregulering-koebenhavn

Kontakt os og hør mere om tandregulering i København

Er du på udkig efter en tandlæge i København, der kan hjælpe dig med en tandregulering, er Lisbet Schrøder klinikken for dig. Du finder Tandlæge Lisbet Schrøder på Valby Langgade 185, 1. tv., 2500 Valby, en adresse der er nem at nå i både bil og bus. Tager du bilen, finder du let en parkeringsplads foran eller omkring klinikken, og kommer du med offentlig transport, er både Danshøj og Ålholm station i gåafstand fra klinikken, ligesom bus 26 stopper stort set foran døren. Vi glæder os til at se dig i vores klinik!

Se flere billeder fra vores klinik

Tandlæge Lisbet Schrøder

Valby Langgade 185, 1. tv.
2500, Valby

 36 16 41 16
mail@lisbetschroeder.dk

Åbningstider

Mandag 9:00-16:30
Tirsdag 8:30-16:00
Onsdag 8:30-12:15
Torsdag 8:30-16:00
Fredag 8:30-12:00


Find os på facebook