Vi ønsker alle vore kunder en glædelig jul og ser frem til at se jer igen i 2018. Har du brug for nødbehandling i mellem jul og nytår kan du ringe på klinikken mellem 9 og 11.

Tandlæge Valby
Langgade

Stolt tandlæge-tradition

Tandlæge Lisbet Schrøder har lokaler i tandlægeklinikken beliggende på Valby Langgade 185. Klinikken har eksisteret siden midten af 1930’erne og har derfor en lang og stolt historie for tandpleje af høj kvalitet. Som den nye ejer er jeg, Lisbet Schrøder, meget bevidst om at føre klinikkens traditioner videre, og samtidig har det været vigtigt for mig at modernisere klinikken, så vi kan tilbyde den bedst mulige behandling til vores mange lokale patienter. Jeg overtog klinikken d. 1. januar 2014 og tager nu imod alle patienter – både nye som nuværende, unge som gamle.   

 

Din tandlæge på Valby Langgade

Mit team og jeg vil gerne være din foretrukne tandlæge på Valby Langgade, og dette arbejder vi mod ved at tilbyde personlige og nærværende behandlinger, hvor patienten er i centrum. Vi har fokus på dig og dine behov, og derudover vil du opleve den tryghed det er, altid at blive mødt af de samme personer i klinikken. Alle patienter vil blive behandlet af mig, Lisbet Schrøder og min dygtige klinikassistent, Kristina Larsen. Tryghed og nærvær er altså nøgleord i vores praksis, og vi tager os særlig tid til at gøre det behageligt for folk, der lider af tandlægeskræk. Ved at skabe en behagelig og rolig atmosfære, hjælper vi disse personer med at overkomme deres fobi og komme igennem de regelmæssige tandlægetjek uden alt for meget ubehag.   

 

Fokusområder

Vi tilbyder alle gængse behandlinger hos Tandlæge Lisbet Schrøder – lige fra forebyggende tandbehandlinger til kosmetisk tandpleje. Efter mere end 20 års erfaring med også at behandle børn, har jeg desuden stor erfaring i netop dette område. Jeg har gennem tiden haft stor succes med behandling af nervøse og utrygge børn, så tandlægebesøgene bliver en god og naturlig vane, der har til formål at passe på deres tænder, i stedet for en ubehagelig oplevelse, de helst vil undgå.  

 

Kontakt

Leder du efter en kompetent og behagelig tandlæge, finder du vores klinik på Valby Langgade 185, 1. tv., 2500 Valby. Ankommer du til klinikken i bil, kan du let parkere på Valby Langgade eller en af sidegaderne – dette er ganske gratis. Kommer du derimod i bus, stopper bus 26 stort set lige ud for døren, ligesom Ålholm og Danshøj station ligger få hundrede meter fra klinikken. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores klinik.

 

Se flere billeder fra vores klinik

Tandlæge Lisbet Schrøder

Valby Langgade 185, 1. tv.
2500, Valby

 36 16 41 16
mail@lisbetschroeder.dk

Åbningstider

Mandag 9:00-16:30
Tirsdag 8:30-16:00
Onsdag 8:30-12:15
Torsdag 8:30-16:00
Fredag 8:30-12:00


Find os på facebook