Vi ønsker alle vore kunder en glædelig jul og ser frem til at se jer igen i 2018. Har du brug for nødbehandling i mellem jul og nytår kan du ringe på klinikken mellem 9 og 11.

Børnetandpleje
København

Behagelig og nænsom børnetandpleje i København

Ønsker du, at dine børn skal have sunde tænder igennem hele livet, er det nødvendigt, at du tidligt i deres liv får præsenteret dem for et sæt sunde vaner i forhold til tandlæge og daglig tandpleje. I den sammenhæng er det vigtigt, at dit barns første oplevelse hos tandlægen er positiv, og dermed danner et godt grundlag for barnets fremtidige forhold til det at gå til tandlægen.     

Over 20 års erfaring med behandling af børn

Tandlæge Lisbet Schrøder på Valby Langgade 185 har over 20 års erfaring med børnetandpleje, særligt af børn der er nervøse eller direkte lider af tandlægeskræk. Børn tænker og føler markant anderledes end voksne, og hvordan man møder børnene i klinikken, er helt afgørende for deres fremtidige forhold til tandpleje. Børnene skal mødes med varme og nærvær, noget vi har særligt fokus på i vores klinik. Da vi er en forholdsvis lille klinik, kan du være sikker på, at det er den samme tandlæge dit barn bliver mødt af hver gang. Lisbet Schrøder tager sig af alle patienter, og har stor forståelse for det barnlige sind og de problematikker, der kan opstå, når et barn besøger tandlægen første gang.  

boernetandpleje-koebenhavn   

Hvad kan forældrene gøre?

Det er almindeligt kendt, at børn er særdeles påvirkelige, og de mærker deres forældres forhold til tandlægebesøg og eventuelle tandlægeskræk, uanset at du prøver at bide den i dig. Hvis du selv er meget utryg ved tandlægen, kan det være en ide at lade dig barn følge af den anden forælder eller en bedsteforælder, som det er trygt ved. Tag jævnligt dit barn med til tandlægen så barnet kan vænne sig til proceduren og dermed få et sundt forhold til tandlægen, uden frygt. Derudover er det dit ansvar som forælder, at hjælpe dit barn med tandbørstning indtil det er 10 år og er udviklet finmotorisk til at styre børste og tandtråd selv. Vi giver altid råd og vejledning i disse ting, når du besøger os i tandlægeklinikken.

Kontakt

Leder du efter en kompetent tandlæge, der er ekspert i børnetandpleje, finder du Lisbet Schrøder på Valby Langgade 185, 1. tv., 2500 Valby. Klinikken ligger et stenkast fra både Ålholm og Danshøj station og bus 26 går stort set lige til døren. Hvis du derimod kommer i bil, kan du nemt finde en parkeringsplads på Valby Langgade eller en af de omkringliggende gader. Vi glæder os til at byde dig og dit barn velkommen i vores klinik.

Se flere billeder fra vores klinik

Tandlæge Lisbet Schrøder

Valby Langgade 185, 1. tv.
2500, Valby

 36 16 41 16
mail@lisbetschroeder.dk

Åbningstider

Mandag 9:00-16:30
Tirsdag 8:30-16:00
Onsdag 8:30-12:15
Torsdag 8:30-16:00
Fredag 8:30-12:00


Find os på facebook